Klik via Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Coda op het icoon .

Deze functionaliteit, eenmaal geactiveerd, maakt het mogelijk om transacties met betrekking tot maaltijdcheques te verwerken door het brutobedrag en de commissie op te splitsen. Inderdaad, wanneer u een betaling per maaltijdcheque ontvangt, is er in het CODA-bestand slechts één regel aanwezig. De mededeling daarentegen stelt ons in staat om het brutobedrag en de commissie van elkaar te onderscheiden.

Deze twee bedragen kunnen daarom geboekt worden op verschillende algemene rekeningen.

Het activeren van deze optie vereist het gebruik en de activering van het beheer van de kredietkaarten

Tabblad lijst

Per maaltijdcheque is het dus mogelijk om twee algemene rekeningen te configureren (zie kolommen Bruto te betalen en Commissie). Dezelfde algemene rekeningen kunnen worden gekoppeld aan verschillende bedrijven die maaltijdcheques uitgeven.
Standaard zijn 2 soorten maaltijdcheques voorgedefinieerd, Edenred en Sodexo.

Op dit moment worden enkel de maaltijdcheques afkomstig van de bedrijven Edenred en Sodexo beheerd.

Bij het bekijken van het CODA-bestand is het bedrag dat wordt betaald door het gebruik van een maaltijdcheque daarom in twee delen opgesplitst. Het Bruto te betalen wordt op de rekening van de maaltijdcheque in rekening gebracht en de Commissie wordt van de overeenkomstige onkostenrekening gedebiteerd.

Knoppen Coda maaltijdcheques

Voor de toevoeging van een bedrijf dat maaltijdcheques uitgeeft, schakelt het venster automatisch naar de het tabblad Fiche.

Voor het bewaren van de gegevens van een bedrijf dat maaltijdcheques uitgeeft.

Annuleert de huidige actie en sluit de fiche van de maaltijdcheque.

Verwijdert de geselecteerde maaltijdcheque uit de lijst.

Knoppen Tabel

Voor een directe wijziging van de omschrijving van een maaltijdcheque, het bruto te betalen bedrag en/of de commissie in de tabel van de maaltijdcheques

Voor de export van de tabel van de maaltijdcheques in CSV- of Excel-formaat

Voor de personalisatie van de tabel van de maaltijdcheques. Het is mogelijk om via dit icoon de weergave van de tabel aan te passen door de gewenste velden te (de-)selecteren.

Mogelijkheid om informatie over maaltijdcheques te filteren op:

• Referentie
    • Omschrijving
    • Bruto te betalen
    • Commissie

Net zoals bij het beheer van de sleutelwoorden, kan het beheer van de maaltijdcheques alleen worden gebruikt voor CODA-bestanden van Versie 2 of hoger.

Tabblad Fiche

Referentie

Referentie van de maaltijdcheque

Omschrijving

Omschrijving van de maaltijdcheque

Bruto te betalen

Algemene rekening waarop het Bruto te betalen bedrag zal worden geboekt

Commissie

Algemene rekening waarop de Commissie zal worden geboekt