Instellingen - Configuratiescherm - Algemene boekhouding - Opties - Dagboeken

Alvorens uw eerste CODA-bestand in te lezen, moet u de instellingen van het betrokken financieel dagboek checken.

Alle velden met betrekking tot de IBAN en de BIC moeten ingevuld zijn. Is dit niet het geval, dan zult u geen CODA-bestand kunnen inlezen.

Tabblad Fiche

Omschrijving

Referentie

Referentie gelinkt aan uw financieel dagboek

Valuta

Valuta van uw financieel dagboek

Omschrijving

Omschrijving van uw financieel dagboek

Vul het IBAN van uw financieel dagboek in de omschrijving in, voorafgegaan door de naam van de bank, dit maakt het eenvoudiger om uw dagboek te identificeren in de lijst met financiële dagboeken.

Specifieke rekening

De boekhoudrekening (specifieke rekening) waaraan uw financieel dagboek zal worden gekoppeld.

WinBooks on Web staat slechts één koppeling van een boekhoudrekening aan een financieel dagboek toe.

Tabblad Bank

IBAN/BIC

Vul de IBAN van uw bankrekening in. De BIC-code zal automatisch worden berekend.

Banknaam

Identificatie van uw financiële instelling

Business account

Business account (in te vullen onder bepaalde voorwaarden)

Vul het veld Business Account enkel in wanneer uw bankrekening 3 extra cijfers heeft m.b.t. deze Business Account.

Adres

Volledige adres van uw financiële instelling

F.I. code

Vul hier de eerste 3 cijfers van uw bankrekening in (in BBAN-formaat)

Kredietlimiet

Vul eventueel een kredietlimiet in dat door uw financiële instelling werd toegestaan.