Deze module biedt de mogelijkheid om elektronische rekeningafschriften (volgens het standaard interbancair formaat) die u via de bank ontvangen heeft, rechtstreeks in de financiële dagboeken in te lezen.
U hoeft enkel aan te geven waar het CODA-bestand met de rekeninguittreksels zich bevindt. WinBooks on Web leest dan de rekeninguittreksels en berekent matchingsvoorstellen alvorens een betalingsbestand te genereren dat onmiddellijk in de financiële dagboeken geïmporteerd kan worden.
Hiervoor dient u eerst de gepaste module te activeren, de parameters voor het inlezen van CODA-bestanden te definiëren en vervolgens de instellingen van de financiële dagboeken te checken.