Klik via Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Coda op het icoon .

Zodra deze functionaliteit geactiveerd is, kunnen verrichtingen met betrekking tot ecocheques worden verwerkt door het brutobedrag en de commissie te splitsen. Inderdaad, wanneer u een betaling via ecocheques ontvangt, is er slechts een enkele lijn voor de inning aanwezig in het CODA-bestand en dus bij het inboeken in de boekhouding. De mededeling daarentegen stelt ons in staat om het brutobedrag en de commissie te kennen.
Deze twee bedragen kunnen daarom in rekening worden gebracht op verschillende algemene rekeningen.

Het activeren van deze optie vereist het gebruik en de activering van het beheer van de kredietkaarten

Tabblad Lijst

Per ecocheque is het dus mogelijk om twee algemene rekeningen te configureren (zie kolommen Bruto te betalen en Commissie). Dezelfde algemene rekeningen kunnen worden gekoppeld aan verschillende bedrijven die ecocheques uitgeven.

Standaard is er 1 soort ecocheque voorgedefinieerd: Edenred.

Op dit moment worden enkel de ecocheques afkomstig van het bedrijf Edenred beheerd.

Bij het bekijken van het CODA-bestand is het bedrag dat wordt betaald door het gebruik van een ecocheque daarom in twee delen opgesplitst. Het Bruto te betalen wordt op de rekening van de ecocheque in rekening gebracht en de Commissie wordt van de overeenkomstige onkostenrekening gedebiteerd.

Knoppen Coda maaltijdcheques

Voor de toevoeging van een bedrijf dat ecocheques uitgeeft, schakelt het venster automatisch naar de het tabblad Fiche.

Voor het bewaren van de gegevens van een bedrijf dat ecocheques uitgeeft.

Annuleert de huidige actie en sluit de fiche van de ecocheque.

Verwijdert de geselecteerde ecocheque uit de lijst.

Knoppen Tabel

Voor een directe wijziging van de omschrijving van een ecocheque, het bruto te betalen bedrag en/of de commissie in de tabel van de ecocheques.

Voor de export van de tabel van de ecocheques in CSV- of Excel-formaat

Voor de personalisatie van de tabel van de ecocheques. Het is mogelijk om via dit icoon de weergave van de tabel aan te passen door de gewenste velden te (de-)selecteren.

Mogelijkheid om informatie over ecocheques te filteren op:

• Referentie
    • Omschrijving
    • Bruto te betalen
    • Commissie

Net zoals bij het beheer van de sleutelwoorden, kan het beheer van de ecocheques alleen worden gebruikt voor CODA-bestanden van Versie 2 of hoger.

Tabblad Fiche

Referentie

Referentie van de ecocheque

Omschrijving

Omschrijving van de ecocheque

Bruto te betalen

Algemene rekening waarop het Bruto te betalen bedrag zal worden geboekt

Commissie

Algemene rekening waarop de Commissie zal worden geboekt