Om de historiek van een investering te bekijken

Open de lijst met investeringen door in de linkermenu op  te klikken of via het menu Bestanden - Vaste Activa en klik vervolgens op het tabblad Verrichtingen.

• De historiek van een investering is toegankelijk via het tabblad Verrichtingen. Deze historiek toont alle geboekte verrichtingen voor de geselecteerde investering.
  • De boekjaren zijn individueel selecteerbaar. Standaard ziet u Alle boekjaren (Alles).
  • De gebruiker kan eveneens zijn selectie verfijnen door het gewenste type verrichting aan te vinken of uit te vinken.
    • Afschrijving
    • Realisatie
    • Transfer
    • Terugname van afschrijvingen
    • Afschrijving van een meerwaarde
    • Meerwaarde
    • Uitzonderlijke afschrijving

De per transactie getoonde gegevens zijn:

• Dagboek: code van het dagboek waarin de diverse post werd aangemaakt.
  • Documentnummer: nummer van het boekstuk.
  • Periode: periode van de verrichting, die eveneens de periode is van het boekstuk waarop het betrekking heeft.
  • Datum: datum van de verrichting, die eveneens de datum is van het boekstuk waarop het betrekking heeft.
  • Type verrichting: laat toe om de verschillende verrichtingstypes te onderscheiden (aanschaffing, afschrijving, realisatie, transfer, enz. ...).
  • Bedrag: bedrag van de verrichting
  • Opmerking: opmerking voor de verrichting, die eveneens de opmerking van het boekstuk is.

Alle kolommen kunnen gesorteerd worden of een filter krijgen.

De knoppen

Verrichtingen

Klik op deze knop om in te zoomen op de geselecteerde verrichting om de boeking ervan te bekijken.
Tabel

Klik op deze knop om de aanpasbare velden van de geselecteerde verrichting te wijzigen (enkel het commentaar).

Klik op deze knop om de verrichtingen van de investeringen te exporteren naar Excel of als CSV-bestand.

Klik op deze knop om het scherm van de verrichtingen van de investeringen aan te passen en deze gepersonaliseerd voor te stellen door de overbodige velden weg te laten voor het gebruiksgemak van de gebruiker.

Deze knop laat toe om één of meerdere filters op de verrichtingen van de geselecteerde investeringen in het scherm toe te passen.
Operatie Vaste activa

Klik op deze knop om een specifieke operatie die verband houdt met een vast actief toe te voegen.

Klik op deze knop om een specifieke operatie die verband houdt met een vast actief te wissen.