Het beheer van voertuigen is ook toegankelijk op het niveau van de investeringen.

Wanneer er een afschrijving wordt gegenereerd, wordt de voertuigreferentie opgenomen in de opmerking, net als voor een diverse verrichting die handmatig is ingeboekt.

Mits uiteraard de betrokken algemene rekeningen correct zijn geconfigureerd.

Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Vaste activa - Opties vaste activa - tabblad Algemeen

Activeer de optie 'Beheer voertuigen in vaste activa' en klik op .

Bij het inboeken van de aankoop verandert er niets. U specificeert zoals gewoonlijk een klasse 2-rekening.

U hebt nu echter wel toegang tot de tabel met voertuigen tijdens het invoeren van de fiche van uw vast actief.