Het is mogelijk om documenten in bijlage toe te voegen aan klanten en/ leveranciers.

U kunt de bijlagen toevoegen door in de fiche van de relatie op de knop  te klikken.

Klik vervolgens in het Bijlagen-scherm op de knop  en overloop de boomstructuur van uw harde schijf en selecteer het document dat u aan uw relatiefiche wenst toe te voegen.

Via de kolom 'Delen' kunt u het document privé gebruiken of met 'publiek' toegankelijk stellen voor andere gebruikers die toegang hebben tot uw dossier.

Via het icoon  in de kolom  'Preview' kunt u het document bekijken.

Via het icoon  in de kolom  '#' kunt u het document downloaden.