Klik via Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Coda op het icoon .

Deze functionaliteit is gelijkaardig aan het beheer van kredietkaarten. Ze laat echter toe om de boekingen per terminal te onderscheiden. Stel, een onderneming die verschillende winkels bezit (dus terminals) waarvan het bestuur graag de verrichtingen per winkel zou wensen te kennen.

Deze tabel is enkel toegankelijk wanneer zowel de optie Kredietkaarten als de optie Kredietkaarten via terminal onder de Coda opties werden aangevinkt.

U moet het 'zoeken op sleutelwoorden' en het 'beheer van kredietkaarten via terminal' combineren.

Tabblad Lijst

Maak per terminal (of combinatie terminal/kaarttype) een algemene rekening aan, vul de omschrijving in en selecteer de twee algemene rekeningen (kolommen Bruto te betalen en Commissie). De rekening Bruto te betalen stemt overeen met de algemene rekening waarvoor een sleutelwoord werd gedefinieerd.

Bij het bekijken van een CODA-bestand, zal het bedrag dat per kredietkaart via een welbepaalde terminal werd betaald, gesplitst worden in twee delen. Het Brutobedrag wordt geboekt op de rekening van de kredietkaart die aan de terminal is gekoppeld. De Commissie daarentegen wordt geboekt op de daartoe bepaalde lastenrekening.

Link aan elk van deze algemene rekeningen een sleutelwoord dat overeenstemt met de terminal (of met de combinatie terminal/kaarttype).

Knoppen Beheer van de CODA kredietkaarten via terminal

Voegt een nieuwe kredietkaart per terminal toe en opent automatisch het tabblad Fiche.

Bewaart de kredietkaart of de gewijzigde informatie.

Annuleert de aangebrachte wijzigingen en sluit de fiche van een kredietkaart via terminal.

Wist de geselecteerde kredietkaart per terminal uit de lijst.

Knoppen Tabel

Rechtstreekse wijziging van de beschrijving van de kredietkaart via terminal, het bruto te betalen bedrag en/of de commissie in de lijst van de kredietkaarten per terminal.

Export van de lijst met kredietkaarten via terminal in CSV- of Excel-formaat.

Verpersoonlijking van de lijst met kredietkaarten via terminal. Via dit icoon is het mogelijk de weergave van de lijst aan te passen door de gewenste velden aan- of uit te vinken.

Mogelijkheid om de informatie in de lijst van de kredietkaarten via terminal te filteren op:

• Referentie
    • Omschrijving
    • Bruto te betalen
    • Commissie

Tabblad Fiche

Referentie

Referentie van de kredietkaart via terminal

Omschrijving

Omschrijving van de kredietkaart via terminal

Bruto te betalen

Algemene rekening waarop het bruto te betalen bedrag zal worden geboekt

Commissie

Algemene rekening waarop de commissie zal worden geboekt

Het beheer van kredietkaarten via terminal is, net als het beheer van sleutelwoorden, enkel beschikbaar voor de CODA bestanden V2 en hoger.