De fiches voor de voertuigen

Na activering van de VU per voertuig, verschijnt er een nieuwe tabel om de kenmerken van de betrokken voertuigen in te voeren.

Deze nieuwe tabel met als titel 'Beheer voertuigen' is toegankelijk via  in de werkbalk links  of via in de menu Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Algemene boekhouding - Beheer voertuigen.

Tabblad Fiche

Klik op  om een nieuw voertuig in deze tabel toe te voegen.

Vul de kenmerken van het voertuig in, geef het een unieke referentie en een omschrijving die de identificatie vergemakkelijkt.

Referentie

Identificatie van het voertuig

Omschrijving

Omschrijving van het voertuig

Merk

Merk van het voertuig

Jaar

Bouwjaar van het voertuig

Cataloguswaarde

Cataloguswaarde van het voertuig

Chassisnummer (VIN)

Chassisnummer van het voertuig

Inverkeerstelling

Datum van inverkeerstelling van het voertuig

CO2 (gr/km)

CO2-uitstoot van voertuigen

% VU N-1

% VU van het vorige boekjaar

Nr. leasecontract

Leasecontractnummer van het voertuig

Model

Model van het voertuig

Type brandstof

Type brandstof van het voertuig

Immatriculatie

Immatriculatie van het voertuig

Einde gebruik

Einddatum van het gebruik van het voertuig

Elektrisch verbruik (kW/h)

Energieverbruik van het voertuig (in het geval van een elektrisch voertuig)

% VU huidige boekjaar

% VU van het huidige boekjaar

Bestuurder

Gebruikelijke bestuurder van het voertuig

Klik op  om de fiche van het voertuig op te slaan.

Acties

Gebruik de pijlen om naar de volgende / vorige voertuigfiche te gaan.

Klik op de cursor  om de fiche van een voertuig te deactiveren en bewaar uw instellingen. Als de fiche van het voertuig eenmaal is gedeactiveerd, is het standaard niet meer zichtbaar in de lijst.

Klik op de cursor om fiche van een voertuig te opnieuw te activeren en bewaar uw instellingen.

Klik op  om een ​​extra memo in uw de fiche van uw voertuig in te voeren.

Tabblad Lijst

Het tabblad Lijst toont de lijst met uw verschillende actieve voertuigen.

U kunt daar zoeken op referentie of op beschrijving die aan het voertuig is toegewezen. U kunt ook zoeken in de volledige tekst door op  te klikken.

Om ook de inactieve voertuigen te bekijken, kies in het tabblad Lijst onder de afrolmenu de optie 'Incl. inactieve'.

Acties

Toevoegen van een nieuw voertuig in de tabel

Kopie van een bestaand voertuig naar een nieuwe referentie

Wissen van een voertuig in de tabel

Wijzigen van een voertuig in de tabel

Export van de lijst met voertuigen in CSV- of Excel-formaat

De lijstweergave van de tabel aanpassen

Een filter toepassen op de inhoud van de tabel