Klik in het scherm van de betalingsvoorstellen op  om een overschrijving toe te voegen die niet voor een leverancier bestemd is.

Selecteer uw begunstigde uit de weergegeven begunstigden of maak een nieuwe aan door op  te klikken.

Tabblad 'Fiche'

Vul de betalingsgegevens voor uw andere begunstigde in

Referentie

Vul de referentie van uw nieuwe begunstigde in.

Naam

Vul de naam in van uw begunstigde.

Aanspreektitel

Selecteer de aanspreektitel van uw begunstigde.

Taal

Selecteer de taal van uw begunstigde.

IBAN/BIC

Vul ofwel de IBAN ofwel de BBAN van uw begunstigde in. De BIC-code wordt automatisch ingevuld.

Rekening

Selecteer de algemene rekening die door de betaling aan uw begunstigde zal worden belast.

Valuta

Selecteer eventueel de valuta die voor de betaling van uw begunstigde moet worden gebruikt.

Bedrag

Geef het te betalen bedrag aan uw begunstigde in.

Opmerking

Vul eventueel een opmerking voor de betaling aan uw begunstigde in.

Klik op  om deze betaling aan uw andere begunstigde op te slaan.

Deze betaling wordt bijgehouden in het tabblad 'Lijst' van de Andere begunstigden.

Tabblad 'Lijst'

De acties in het tabblad 'Lijst'

Andere begunstigde

Klik op Selecteren om de te betalen begunstigde te selecteren.

Klik op Nieuw om een nieuwe begunstigde toe te voegen.

Klik op Wissen om uw begunstigde te wissen.

Tabel

Klik op Wijzigen om de gegevens van uw begunstigde te wijzigen.

Klik op Export om de tabel met andere begunstigden in Excel of CSV te exporteren.

Klik op Aanpassen om de personalisatie van het raster voor uw andere begunstigden aan te passen.

Klik op Filter om een ​​filter toe te passen op de tabel met andere begunstigden.

Voor het betalingsvoorstel van deze andere begunstigden wordt er geen detail in het tweede rooster ingevuld.

Klik op  om ook het betalingsvoorstel voor de andere begunstigden te bewaren.

Wanneer u na het verlaten van dit bewaarde scherm terug naar dit scherm wenst te gaan om uw overschrijvingen verder aan te vullen, kies dan om het vorige betalingsvoorstel te gebruiken.

Sorteren

U kunt de informatie per specifieke kolom laten sorteren, door te dubbelklikken op de hoofding van deze specifieke kolom in het bovenste gedeelte (raster) van het betalingsvoorstel.