Deze tabel geeft het aantal documenten en/of boekingen per periode en dagboektype weer. Dit laat u toe om in een oogwenk periodes waarin er nog geen boekingen werden ingegeven, te ontdekken. Tevens kan een fiduciaire via deze tabel het aantal geboekte stukken per periode te weten komen.
Deze tabel bestaat uit twee delen, één per boekjaar.

1. Kies de menu AUDIT
  2. Selecteer de optie STATISTIEKEN V.H. DOSSIER

3. Kies voor Aantal documenten of Aantal boekingen
  4. Duid vervolgens per boekjaar het interval van periode aan en vink het vakje 'Detail per dagboek' aan indien u verkiest om het detail per dagboek te bekijken..
  5. Klik op

De berekening moet per boekjaar worden aangevraagd.

6. Indien u een afdruk wenst, klik op .

Deze functie is enkel beschikbaar voor de fiduciaires.