Door op  te klikken , is er een nieuwe menu voor u beschikbaar: .

Naast de toegang tot de online help, hebt u een extra optie: de release note

Als de knop rood is, betekent dit dat het gekoppelde document nog niet is gelezen.

Hij verandert van kleur (wit met een blauwe rand) wanneer het is gelezen: .

Release notes

Het doel van dit menu is om de hoofdlijnen weer te geven van de wijzigingen die in een versie zijn aangebracht.

U kunt het nummer van de Release note selecteren.

En als er een link is naar de online help, kunt u het meer gedetailleerde hoofdstuk bekijken door op de knop  te klikken.