Voor gebruikers van de Automate kan het bestand 'Historiek' op lange termijn zeer groot worden.

Om de behandelingstijd (met name de opening) van dit bestand te reduceren, is het mogelijk om de logs die overbodig zijn geworden, te verwijderen.

Om toegang te krijgen tot het verwijderen van de historiek (logs) van WinBooks Automate:

1. Klik op het menu-item 'Automate'
  2. Klik vervolgens op het submenu-item 'Historiek WinBooks Automate wissen'
  3. Selecteer de soorten items die u wilt verwijderen en klik op de knop 'WISSEN'