Om toegang te krijgen tot het bestand met de analytische rekeningen :

Open het bestand met de analytische rekeningen door op het icoontje  te klikken of door achtereenvolgens de menu ANALYTISCH en de optie REKENINGEN te selecteren.

Twee verschillende presentaties zijn voorzien om de gegevens aangaande de analytische rekeningen te visualiseren. Enerzijds hebt u het tabblad LIJST (F2), en anderzijds het tabblad BOEKING (F4). Eenzelfde indeling werd al besproken m.b.t. de algemene rekeningen, de klanten en de leveranciers. U kunt makkelijk van een presentatie naar een andere switchen door te klikken op het betrokken tabblad of gebruik te maken van de functietoetsen.

• Het tabblad LIJST (F2) geeft de identificatiegegevens van de analytische rekeningen weer, alsook het reeds geboekte saldo.
  • Het tabblad BOEKING (F4)  toont de historiek van de boekingen die op een welbepaalde analytische rekening hebben plaatsgevonden.
  • De toetsen  en  geven u toegang tot de identificatiefiche van een analytische rekening.