WinBooks laat toe om vanuit het inboekscherm van een diverse post de verschillende bestanden van sociale secretariaten te importeren.

Op dit moment kunnen twee soorten bestanden worden ingelezen ( e-FFF SocSec en SODA).

e-FFF SocSec

Net zoals voor het UBL bestandsformaat (Elektronische facturatie), is het objectief van deze organisatie (Forum For the Future) om een standaard te definiëren voor de uitwisseling van bestanden afkomstig van sociale secretariaten.

Deze standaard noemt e-FFF-socsec.

SODA

CodaBox heeft een service op punt gesteld die u toelaat om de overdracht van boekhouddocumenten van ondernemingen die afkomstig zijn van de sociale secretariaten naar hun fiduciaires te automatiseren, in een standaardformaat SODA genaamd.

Deze module zorgt ervoor dat uw salarisboekingen automatisch worden ingelezen in de dagboeken van de diverse posten.

• De boekhouddocumenten komen rechtstreeks toe in uw software omgeving en in een formaat dat compatibel is met WinBooks (bestand van het type XML).
  • De uitwisseling van gegevens geschiedt in alle veiligheid.
  • De boekhouddocumenten worden automatisch per klant geklasseerd.
  • De gegevens worden naar dezelfde plaats als deze waar de CODA bestanden zich bevinden, getransfereerd.
  • De SODA bestanden kunnen vergezeld zijn van een PDF bestand, dat het geheel van de boekingen duidelijk weergeeft.  Elke PDF kan automatisch gelinkt worden aan de Diverse post van salarissen via het programma Virtual Invoice van WinBooks.