Om toegang te krijgen tot deze optie dient een dossier actief te zijn. Indien dit niet het geval is, ga eerst over naar het openen van een dossier.

Een gewone gebruiker heeft één enkel wachtwoord en mag alleen zijn eigen wachtwoord wijzigen.
De gebruiker SYSTEM mag een wachtwoord per dossier hebben. Hij mag het wachtwoord van alle gebruikers wijzigen

Het dossier werd door een gewone gebruiker geopend, zonder beheerdersrechten :

1. In de menu DOSSIER : klik op de optie WACHTWOORD.

2. Typ het oude wachtwoord in Oude.
  3. Typ het nieuwe wachtwoord in Wachtwoord.
  4. Typ hetzelfde wachtwoord in Bevestiging.
  5. Klik op  en bevestig door nogmaals op  te klikken.

Het dossier werd geöpend door SYSTEM of een andere gebruiker van het type beheerder :

1. In de menu DOSSIER : klik op de optie GEBRUIKERS/BEDRIJVEN.
  2. Selecteer GEBRUIKERS .
  3. Selecteer uw gebruikerscode (gebruiker van het type beheerder) of de code van de gebruiker waarvan u het wachtwoord wil wijzigen (gebruiker SYSTEM).
  4. Klik op de knop WIJZIGEN.
  5. Typ het nieuwe wachtwoord in Wachtwoord.
  6. Typ hetzelfde wachtwoord in Bevestiging.
  7. Klik op  .
  8. Bevestig met
  9. Sluit het venster.