Bij het aanmaken van een nieuw dossier hebt u de begin- en einddatum van het boekjaar dat u in dit dossier zal beheren, gedefinieerd en het type periodes (maandelijks of trimestrieel) aangegeven.

1. In het menu DOSSIER : klik op de optie PARAMETERS en vervolgens op de optie ALGEMEEN. / Boekjaar/Alg.Rekeningen.

Het bovenste gedeelte van het scherm geeft informatie omtrent het boekjaar waarin u zich bevindt. De volledige naam van het boekjaar kan steeds aangepast worden.

In uitzonderlijke gevallen zal u wijzigingen dienen door te voeren, zoals het boekjaar verlengen of verkorten. De eindperiode kan bijgevolg veranderd worden.

Wat wilt u doen ?