Zodra u klikt op  , komt u terecht in het scherm voor de betalingen van de overschrijvingen aan leveranciers

U gaat op dezelfde wijze te werk als voor een betalingsbestand met overschrijvingen aan leveranciers aan te maken.

Ter herinnering, u kan twee types bestanden hebben die op betaling wachten :

• de overschrijvingen aan andere begunstigden (buiten de boekhouding)
  • de overschrijvingen aan de leveranciers (gegenereerd vanuit de boekhouding).

WinBooks geeft aan hoeveel overschrijvingen er nog wachten voor elk van beide bestanden.

Wanneer de rekening van de opdrachtgever dezelfde is voor beide bestanden, is het mogelijk om alle overschrijvingen in één bankbestand te groeperen.