Dit scherm verschijnt wanneer u op of in de tabel met het betalingsvoorstel klikt.

Deze gegevens worden automatisch ingevuld aan de hand van de informatie die reeds gekoppeld is aan de buitenlandse bankrekening die als default werd aangekruist in de lijst van de bankrekeningen van de leverancier.
Wanneer deze gegevens onvolledig of niet correct zijn, zal het symbool dit weergeven in de tabel met het betalingsvoorstel.
Tevens kan u 3 verschillende mededelingen aanduiden indien u het wenst.

• Mededeling begunstigde is de default mededeling die reeds in de tabel van het betalingsvoorstel werd vermeld, doch u kan deze nog wijzigen.
  • Een mededeling ter attentie van de bank van de begunstigde en één ter attentie van de bank van de opdrachtgever.

Zolang er noodzakelijke gegevens voor het uitvoeren van de betaling ontbreken, zal het symbool rood blijven wanneer u op  klikt.

Indien u nog gebruik maakt van de BVB overschrijvingen, zal de behandeling gelijkaardig zijn, doch de namen van de velden met betrekking tot de aangerekende kosten zullen verschillend zijn.