Exporteren naar WinBooks Connect

U hebt eveneens de mogelijkheid om de inhoud van om het even welke lijst naar WinBooks Connect (indien u over deze module beschikt) te exporteren. Dit document zal naar de Connect-toepassing van uw klant verstuurd worden.

1. Selecteer de submenu AFDRUKKEN in de menu DOSSIER of klik op het icoon bovenaan in de werkbalk.
  2. Selecteer de te genereren lijst zoals een gewoon op papier af te drukken lijst.
  3. Klik op om de lijst op het scherm te bekijken.
  4. Klik op Export en kies vervolgens de optie Export WinBooks Connect

5. De Naam van het document, het Type formaat (pdf of Excel), de Weg, evenals de Labels zijn reeds ingevuld. U kunt deze informatie indien nodig aanpassen.
  6. U kunt de klant (gebruiker) op de hoogte brengen van het verzenden van het document.
  7. Indien het versturen aan een taak verbonden is, selecteer het type taak en duid aan indien deze taak volbracht is.
  8. Klik op  om het verzenden van uw document te bevestigen.