Om toegang te krijgen tot deze optie dient een dossier actief te zijn. Indien dit niet het geval is, ga eerst over naar het openen van een dossier.

Enkel de gebruiker SYSTEM mag de toegangsrechten tot een dossier verwijderen.

1. In de menu DOSSIER : klik op de optie GEBRUIKERS/BEDRIJVEN.
  2. U kunt op twee manieren te werk gaan :
    • Ofwel selecteert u eerst de gebruiker en geeft u vervolgens aan tot welke bedrijven hij geen toegang meer heeft : selecteer in dit geval
        Gebruikers.
    • Ofwel selecteert u eerst het bedrijf en geeft u vervolgens aan welke gebruikers er geen toegang meer toe hebben : selecteer in dit geval
        Bedrijven.
  3. Afhankelijk van uw keuze ziet u de gebruikerslijst of de bedrijvenlijst : selecteer een gebruiker of een bedrijf.
  4. In de kolom Geïnstalleerd : selecteer ofwel het bedrijf waartoe de gebruiker geen toegang meer zal hebben ofwel de gebruiker die geen toegang meer heeft tot het bedrijf. U kan meerdere selecties maken of op  klikken om alle getoonde opties te selecteren.
  5. Klik op  .
  6. Indien nodig, voer de administratorcode in en klik op  . De administratorcode kunt u terugvinden op de identificatiefiche van de licentie.
  7. Alle geselecteerde opties zijn uit de lijst Geïnstalleerd verwijderd.
  8. Sluit het venster.