Om de eigenschappen van de typefactuur of de instellingen m.b.t. het abonnement te wijzigen:

1. Selecteer de menu FACTURATIE en kies vervolgens de optie BOEKEN.
  2. Selecteer de dagboekcode van de typefactuur in de afrollijst.
  3. Voer het documentnummer van de typefactuur in.
  4. Wijzig de gegevens indien nodig.
  5. Klik op  om de parameters m.b.t. het abonnement te wijzigen (frequentie, einddatum).
  6. Vink het vak BEËINDIGEN aan opdat de facturen niet meer zouden worden gegenereerd.
  7. Klik op .