Het overzicht LEVERANCIERS OMZET PER PERIODE laat toe om de omzet per leverancier en per periode af te drukken. Naast de mogelijkheid om per referentie, naam of omzet te sorteren, kunt u eveneens het detail van de omzet per periode aanvragen. Tevens kunnen u bedragen al dan niet afgerond afgedrukt worden.

Selectiecriteria

Overzicht

U kunt alle rekeningen afdrukken, één enkele of een reeks rekeningen selecteren.

Periodes

Dit overzicht kan aangevraagd worden voor één welbepaalde periode of voor een periode(boekjaren) reeks

Afdruk gesorteerd op

De rekeningen kunnen op referentie, op naam of volgens omzet gesorteerd worden.

Categorie

U kunt het overzicht beperken door enkel de rekeningen waaraan u een bepaalde categorie gekoppeld hebt op te nemen. Selecteer in dit geval betreffende categorie.

Detail per periode

Kruis dit vakje aan indien u een detail van de omzet per periode wenst.

Zonder decimalen

Deze optie laat toe om de bedragen zonder decimalen af te drukken.

Selectie dagboeken

Deze optie laat u toe om enkel rekening te houden met de facturen (cn) die in een of meerdere welbepaalde dagboeken werden geboekt.

Voorbeeld

Exporteer het overzicht naar Excel indien u deze informatie wenst te bewerken

Deze lijst is enkel beschikbaar wanneer de BTW in het dossier beheerd wordt.