Tijdens het invoeren van een boekstuk kunnen er verschillende handelingen uitgevoerd worden. De hieronder opgesomde knoppen zijn beschikbaar naargelang de fase van het invoeren of naargelang de voor dit dossier geactiveerde modules.

Laat toe om een nieuw boekstuk in te geven. Deze knop is enkel beschikbaar wanneer het vorige boekstuk in evenwicht is.

Laat toe om een regel te wissen.

Laat toe om de volledig diverse post te wissen

Laat toe om een regel in te lassen net boven de actieve regel.

Voor elke voltooide regel kan u de boeking, zoals die in het diverse dagboek bewaard zal worden, raadplegen of afdrukken.

Laat toe om een analytische indeling in te voeren, te raadplegen, te wijzigen en uiteraard te bewaren.

Laat toe om een bestaand sjabloon op te roepen.

Laat toe om de ingevoerde factuur als sjabloon te bewaren.

Deze knop is niet actief wanneer het beheer van de BTW geactiveerd werd voor dit dagboek

Laat toe om Diverse verrichtingen Kopiëren/Ristorneren

Laat toe om het invoerscherm te verlaten. Een bevestiging wordt gevraagd.