Om de facturatiemodule voor een dossier te activeren :

1. OPEN het dossier waarvoor de facturatiemodule geactiveerd dient te worden.
  2. Selecteer de menu DOSSIER.
  3. Kies de optie PARAMETERS  ALGEMEEN en vervolgens de optie Administratieve gegevens van het submenu.
  4. Kruis het vak Facturatie in de lijst van de Geïnstalleerde modules aan.

5. Indien u over de abonnementenmodule beschikt, kruis ook de betrokken optie aan in de lijst.
  6. Bevestig deze keuze.
  7. Sluit het dossier en open het opnieuw om de facturatiemodule te activeren.

De menu FACTURATIE is aan het WinBooks hoofdmenu toegevoegd.

Dit menu geeft u toegang tot de specifieke facturatiefuncties : definiëren en beheren van de artikelen, invoeren, raadplegen en afdrukken van de facturen alsook genereren van facturen van het type 'Abonnement' indien u over deze module ook beschikt en u deze geactiveerd hebt.