Om toegang te krijgen tot deze optie dient een dossier actief te zijn. Indien dit niet het geval is, ga eerst over naar het openen van een dossier.

Enkel de gebruiker SYSTEM mag toegangsrechten bepalen. Aangezien het belang van deze functie (confidentialiteit van de dossiers) dient de administratorcode aangeduid op de identificatiefiche van de licentie ingevoerd te worden.

1. Inde menu DOSSIER : klik op de optie GEBRUIKERS/BEDRIJVEN.
  2. U kunt op twee manieren te werk gaan :
    • Ofwel selecteert u eerst een gebruiker en geeft u vervolgens aan tot welke bedrijven hij toegang heeft : selecteer in dit geval
        Gebruikers.
    • Ofwel selecteert u eerst een bedrijf en geeft u vervolgens aan welke gebruikers toegang hebben tot dit bedrijf : selecteer in dit geval
        Bedrijven.

3. Afhankelijk van uw keuze ziet u de gebruikerslijst of de bedrijvenlijst : selecteer een gebruiker of een bedrijf.
  4. In de kolom Beschikbaar : selecteer ofwel het bedrijf waartoe de gebruiker toegang zal hebben ofwel de gebruiker die toegang zal hebben tot het bedrijf. U kunt meerdere selecties maken of op  klikken om alle getoonde opties te selecteren.
  5. Klik op  .
  6. Indien nodig, voer de administratorcode in en klik op  . De administratorcode kunt u terugvinden op de identificatiefiche van de licentie.
  7. Uw selectie verschijnt nu in de kolom Geïnstalleerd : de lijst toont ofwel de bedrijven waartoe de gebruiker toegang zal hebben ofwel de gebruikers die toegang tot het dossier hebben.
  8. Omgekeerd, klik op  om een dossier (of gebruiker) uit de kolom Geïnstalleerd te verwijderen. U ziet de naam opnieuw verschijnen in de kolom Beschikbaar.
  9. Sluit het venster.