Nadat u een betalingsvoorstel gegenereerd hebt, kunt u het ter controle afdrukken.
Om een betalingsvoorstel af te drukken

1. Genereer een betalingsvoorstel of haal het laatst gegenereerde voorstel op.
  2. Klik op  om de gegevens m.b.t. de afdruk van het voorstel in te vullen :

• Standaard wordt de optie Betalingsvoorstel geactiveerd.
    • De default Aanmaakdatum is de datum van de dag : deze wordt op de lijst afgedrukt en laat u toe te zien van wanneer de lijst dateert. Bij het betalen wordt de aanmaakdatum standaard voorgesteld als uitvoeringsdatum (dit is de datum waarop de bank de betalingen dient uit te voeren). U kunt deze datum indien nodig wijzigen.
    • Eventueel kunt u vragen om subtotalen per leverancier te berekenen en de vervaldatum naast iedere betaling te printen.
    • Als u met Virtual Invoice werkt, kan een .PDF-bestand worden gegenereerd met de facturen die zijn toegevoegd aan de boekhouddocumenten die zijn opgenomen in het betalingsvoorstel. U kunt ook de map opgeven waarin dit bestand zal worden opgeslagen.
    • Standaard worden enkel de bij het genereren van het betalingsvoorstel geselecteerde betalingen op de lijst opgenomen. Klik op Alle uit te voeren betalingen om ook de gedeselecteerde betalingen op te nemen. Iemand anders kan eventueel beslissen dat ze toch betaald zouden moeten worden, in welk geval u het betalingsvoorstel kunt wijzigen en een nieuwe lijst kunt afdrukken.
  3. Klik op  om de lijst die afgedrukt zal worden, te bekijken.
  4. Klik in het afdrukvoorbeeld op bovenaan het scherm om de getoonde lijst af te drukken of sluit het venster om naar het betalingsvoorstel terug te komen (en het te wijzigen) en/of de betalingen uit te voeren.