Deze tabel toont de lijst met voertuigen, voornamelijk van bedrijven, essentieel als u het % van de VU per voertuig wilt beheren.

Om toegang te krijgen tot het beheer van voertuigen

1. Klik in de menu BESTAND op de optie Tabellen
  2. En klik vervolgens op de optie Beheer van voertuigen

Het eerste scherm geeft de lijst met de bestaande voertuigen weer.

Om een voertuig toe te voegen, klik op .

Vul een unieke referentie en een omschrijving in die u zullen toelaten om het voertuig te identificeren.

De verplicht in te vullen velden zijn: het Type brandstof, de Cataloguswaarde en de Inverkeerstelling. Het % VU van de boekjaren 1 en 2 zijn vereist om de berekening van de VU te kunnen doen.

De andere velden zijn momenteel optioneel.

Bij het archiveren van een dossier wordt het % VU van boekjaar 2 gekopieerd naar het veld met % VU van boekjaar 1. Het % VU 2 wordt niet gewijzigd.

Met de knop  kunt u de gegevens van een voertuig kopiëren om een ander voertuig aan te maken.