Een klik op   naast het ondermeningsnummer van de derde is voldoende om een overzicht te krijgen van de bij de NBB neergelegde jaarrekeningen.

U hoeft dan nog enkel de gewenste jaarrekeningen te bekijken of te downloaden.

Deze mogelijkheid is ook beschikbaar via DOSSIER/EXTERNE WEBSITES/NBB Balanscentrale. Indien er op dat ogenblik een fiche van een klant/leverancier reeds open is, zal u onmiddellijk de lijst met de jaarrekeningen van deze klant/leverancier zien verschijnen, net of u op de knop

naast het ondermeningsnummer had geklikt.
Daarentegen indien er geen fiche open is, zal u op het algemene scherm van de NBB terechtkomen.