Om de module van de BTW periodes te activeren

1. Kies in de menu DOSSIER -PARAMETERS - ALGEMEEN submenu ADMINISTRATIEVE GEGEVENS.
  2. Vink het vakje Specifiek beheer van de BTW periodes aan in de lijst van de Geïnstalleerde modules.

3. Klik op Bewaren.
  4. Sluit het dossier en heropen het om de module te activeren.
  5. Kies opnieuw in de menu DOSSIER -PARAMETERS - ALGEMEEN submenu ADMIN./BTW.
  6. Vink het vakje Beheer van BTW periodes aan.

7. Meerdere informatieve boodschappen verschijnen.
    Zij wijzen de gebruiker erop dat:
    1. de activatie van deze optie onomkeerbaar is
    2. ingeval gegevens met een andere boekhoudomgeving worden uitgewisseld, hier de module ook dient geactiveerd te zijn.

8. Bevestig en klik op Bewaren.