Het programma bevat diverse standaardoverzichten. In een softwarepakket voor commercieel beheer is het echter moeilijk om van een echte standaard te spreken. Daarom kunt u in de software ook uw eigen overzichten aanmaken van de gegevens van derden, contacten, artikelen en documenten.
Met de software kunt u parametreerbare overzichten maken over de volgende gegevens:

GegevensMenu
Documenten (hoofdingen en regels van documenten)

Afdrukken  >  Documenten > Parametreerbare overzichten documenten

Derden (klanten, leveranciers)Afdrukken  >  Derden> Parametreerbare overzichten derden
Artikelen Afdrukken  >  Artikelen > Parametreerbare overzichten artikelen
Personen (contactpersonen)Afdrukken  >  Contacten> Parametreerbare overzichten over personen

Met uitzondering van de parametreerbare overzichten op basis van de documenten, halen de andere overzichten de gegevens uit basisbestanden en bevatten ze dus geen cijfers. Zodra u bijgevolg een (statistisch) overzicht wenst (vb. totalen) van klanten, leveranciers of artikelen, moet u de parametreerbare overzichten van documenten gebruiken.

U kunt het resultaat van een parametreerbaar overzicht exporteren naar Excel. Voorbeeld: u wenst de tarieven van de artikelen van een bepaalde familie en van een bepaalde leverancier bij te werken. U kunt een parametreerbaar overzicht maken met de artikelfamilie, leverancierscode, artikelreferentie, artikelreferentie van de leverancier, leverancierscode, aankoop- en verkoopprijs, en de lijst exporteren naar Excel. Pas in Excel de prijzen aan en importeer dit gewijzigde Excel-bestand via de importfunctie voor artikelen.