Gegevens exporteren

Met de exportfunctie kunt u uw artikelcatalogus en uw bestel- of leveringsdocumenten naar het dossier van de klant/ leverancier verzenden

1. Toegang tot het menu Tools >  Data Exchange  > Export
  2. Bevestig de export :

3. Zodra de export klaar is, kan u de inhoud van het logbestand raadplegen.

Hier is een Franstalig voorbeeld van een logbestand na het exporteren.

Bovenaan de pagina

Gegevens importeren

Met de importfunctie kunt u catalogi en bestel- of afleveringsdocumenten van uw klanten of leveranciers ontvangen.

1. Toegang tot het menu Tools >  Data Exchange  > Import
  2. Bevestig het importeren :

3. Zodra de import klaar is, kan u de inhoud van het logbestand raadplegen.

Hier is een Franstalig voorbeeld van een logbestand na het importeren.

Bovenaan de pagina

Plugin

De volgende 2 functies worden gebruikt om de import- en exportprocedures van de Exchange-module in een plug-in op te roepen.

• De eerste parameter bepaalt of de te starten procedure een "IMPORT" -import of een "EXPORT" -export is.
  • In de tweede optionele parameter kan de optie "<AUTO>" worden toegevoegd om te voorkomen dat vensters worden weergegeven die tussenkomst van de gebruiker vereisen (nuttig bij automatische verwerking).
Exchange("IMPORT")
Exchange("IMPORT", "<AUTO>")
Exchange("EXPORT")
Exchange("EXPORT", "<AUTO>")