Het invoerprincipe is identiek aan dit van een anonieme verkoop, met dit verschil dat u in stap 1 een klant dient te selecteren :

Na selectie van de klant, selecteren we in stap 2 de artikelen.

Na selectie van de artikelen, handelen we in stap 3 de betaling af.

• In dit stadium van betaling is het mogelijk om het programma te vragen een factuur voor de klant te genereren. De verkoop moet daarom nominatief zijn.
  • Vink de optie Facturering aan, de sneltoets is SHIFT + F12.
  • Naast het ontvangstbewijs biedt het programma de mogelijkheid om een factuur af te drukken (meestal op A4-papier).

Zolang het betaalscherm niet is gevalideerd, is het altijd mogelijk om terug te keren naar een vorige stap door op de knop pgup.png of de sneltoets Page Up te klikken.