Ga naar de verschillende andere parameters hieronder via het menu Dossier > Instellingen > Algemene parameters in het tabblad Opties.

Parameter

Module

Omschrijving

Beheer Intrastat-aangifte

N

Maakt het mogelijk om de Intrastat-gegevens in te voeren bij het registreren van facturen of achteraf. En om automatisch een voorstel van een Intrastat-aangifte aan te maken (op papier of in elektronisch formaat) met de mogelijkheid om nog wijzigingen aan te brengen.
Bij het activeren van deze module zal Logistics in de artikelfiche velden toevoegen voor de Goederencode, het Gewicht in kg en het Land van oorsprong.

De landcode komt van het adres van de derdenfiche (en dus niet van de btw-prefix).

In het tabblad Opties van de dagboekinstellingen zijn er ook 2 selectievakjes om aan te geven of het dagboek in rekening gebracht moet worden voor een Intrastat-levering of een Intrastat-aankoop.

Beheer vervangvoertuigen

G

Deze module maakt het mogelijk om bij te houden:

• wanneer een voertuig uitgeleend wordt aan een klant (met afdrukken van een fiche),
  • wanneer de klant de auto terug gebracht heeft,
  • welke voertuigen beschikbaar zijn.

Als u een proces verbaal ontvangt, kunt u onmiddellijk traceren wie toen bestuurder was...

Zie Beheer van vervangvoertuigen.

Zie ook Module Voertuigenbeheer

Beheer van artikelcatalogi

G

Met deze optie kunt u artikelcatalogi van verschillende leveranciers beheren (in Excel-vorm) zonder het artikelbestand te verzwaren, welke daardoor kan worden beperkt tot de artikelen die daadwerkelijk worden gevolgd.

Zie Beheer van artikelcatalogi.

Abonnementenbeheer

D

Deze module laat toe om automatisch periodieke facturen aan te maken voor klanten of klantengroepen.

Zie Module Abonnementenbeheer.

Uitwisseling tussen sites

X

De replicatiemodule laat toe gegevens die niet permanent met elkaar verbonden zijn uit te wisselen tussen verschillende locaties wanneer gewenst. Voor meer info, zie Module Replicatie.

Gebruik van de internet identificatiegegevens

@

Met deze optie kunt u informatie over een bedrijf op het internet opzoeken en overnemen om automatisch een deel van de velden van een fiche te laten invullen.

Indien er meerdere entiteiten eenzelfde naam dragen, bekomt u een lijst met de verschillende mogelijkheden.

Import/Export van de documenten

U

De module « Exchange » laat toe om gegevens uit te wisselen tussen twee (externe) verschillende dossiers.

Zie Module Exchange.

Import/Export PDA

B3

Met deze module kan informatie worden uitgewisseld met een externe applicatie zoals een PDA.

Zie Module Synchronisatie PDA.