Surf naar https://www.winbooksconnect.be/nl

Selecteer eventueel uw taal en klik eenvoudigweg op .

Om in te loggen hebt u uw ID en wachtwoord nodig. Die werden u door uw boekhouder, uw verdeler of door WinBooks per e-mail opgestuurd. Geef ze in onderstaand scherm in en klik vervolgens op LOG IN.

Selecteer vervolgens het bedrijf waarvoor uw accountant u toegang tot Connect heeft gegeven.

U krijgt direct toegang tot het platform zodra u het bedrijf hebt geselecteerd waarvoor u de Connect-applicatie wilt gebruiken.