Indien dit nog niet gebeurd is, start WinBooks Accounting, open het dossier en activeer Virtual Invoice via het icoon of druk op Ctrl+F1.

Het Virtual Invoice scherm zou nu tevoorschijn moeten komen, naast het WinBooks Accounting scherm, in de positie die u eerder hebt bewaard.

Wanneer u Virtual Invoice opent, zal de toepassing u voorstellen om de facturen in te lezen die door uw klant zijn verstuurd.

Om een document aan een boekstuk van het type financiële of diverse verrichtingen te linken, dan moeten deze al bestaan in WinBooks Accounting. U kunt enkel documenten linken aan bestaande boekingen.

Van zodra de documenten gedownload zijn, kunt u op het eerste te behandelen document klikken in de map READY (of submap).

Klik in het menu op de knop 'Aan een boekstuk toekennen' of gebruik de sneltoets F10.

Selecteer het dagboek en het nummer van uw boekstuk.

Van zodra u op Toekennen klikt, zal het document aan uw boekstuk gekoppeld zijn.

In de Connect-toepassing van de klant zal na de toekenning, het document verplaatst worden van 'Verzonden accountant' naar 'Gedeeld door accountant'.

Het document zal zich in het boekhouddossier bevinden overeenkomstig het geselecteerde type dagboek:

• Rekeninguittreksels voor de financiële dagboeken
  • Rapporten en diverse posten voor alle dagboeken van diverse verrichtingen, uitgezonderd de dagboeken van DP Lonen
  • Loonbrieven voor al de dagboeken van DP Lonen